EN
Sve kategorije

Vijesti

Početna>Vijesti

HNAC je pomogao Zavodu za poljoprivredu i vodu okruga Huiyang u drenažnoj pumpnoj stanici Uspješno je održana obuka o radu i vještinama održavanja

Vrijeme: 2021-04-27 Hits: 298

U cilju daljeg poboljšanja poslovne sposobnosti i operativnih vještina operativnog i upravljačkog osoblja drenažne crpne stanice u okrugu Huiyang, te prilagođavanja potrebama razvoja zaštite voda u novonastaloj situaciji. U ovom trenutku, Biro za poljoprivredu, ruralno i vodoprivredu okruga Huiyang grada Huizhou, provincija Guangdong (u daljem tekstu "Biro za poljoprivredu i vodu") održan je kurs obuke o vještinama rada i održavanja drenažne crpne stanice u Yongliangu. Ured za upravljanje Diwei u okrugu Huiyang.
Ceremoniju otvaranja kursa obuke predvodio je Liu Yaorong, zamjenik direktora Biroa za poljoprivredu i vodu okruga Huiyang, grad Huizhou, provincija Guangdong. Relevantne osobe zadužene za Biro za poljoprivredu i vodu, Narodnu vladu grada Liangjing, Narodnu vladu grada Pingtan, Ured za upravljanje Pingtan Diwei, rijeku Danshui River Danao sa ukupno 32 poslovna okosnica iz Ureda za upravljanje inženjeringom i Ureda za upravljanje Yongliang Diwei učestvovali su u obuku.

图片 1


Dalje čitanje:


Jedinica za upravljanje projektima očuvanja voda Biroa za poljoprivredu i vodu okruga Huiyang ima ukupno 12 drenažnih stanica, Ured za upravljanje rijekom Danshui River Danao, Ured za upravljanje nasipom Yongliang i Ured za upravljanje nasipom Pingtan. Od januara 2021. godine, Huazi Technology je obezbijedila 12 drenažnih stanica u okrugu Huiyang sa pregledima opreme, redovnim održavanjem i redovnim održavanjem, uključujući pumpe za vodu, motore, opremu visokog i niskog napona, kompjuterski nadzor i zaštitu, DC sisteme, kapije i dizalice. Održavanje i preventivna testiranja, te pružanje usluga kao što su dežurstvo u sezoni poplava, hitno spašavanje i tehnička obuka.

图片 2

图片 3

Prethodna: 181 milion! HNAC je dobio ponudu za nabavku i montažu elektromehaničke opreme za hidroelektranu Kandaji u Nigeru

Sledeće: [Retrogradno, isploviti] HNAC Nauru Smart Grid projekat je počeo glatko

Vruće kategorije